Nedelja, 17/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
17/10Olimpik Marselj vs Lorijen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/10/2021 03:58
Poslednji susret desetog kola francuske Lige 1 se igra na Velodromu gde će fudbaleri Marseja dočekati Lorijen. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Marsej

Fudbaleri Marseja su sjajno startovali u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i tim sa Velodroma pruža sve slabije partije.
Naime, na poslednja tri susreta izabranici temperamentnog Horhea Sampaolija ne znaju za trijumf, a u tom periodu su doživeli dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je Marsej poražen na gostovanju kod aktuelnog šampiona Lila, pa se u ovom trenuku ova ekipa nalazi tek na šestom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.

Lorijen

Primarni cilj Lorijena kada je ova sezona u pitanju bez ikakve sumnje biće opstanak u društvu najboljih.
Ako stvari posmatramo isključivo na taj način onda slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se fudbaleri ove ekipe trenutno nalaze na sjajnoj osmoj poziciji sa četrnaest osvojenih bodova, što je između ostalog isti broj poena koliko ima i šestoplasirani Marsej kod koga Lorijen i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je osmoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Klermona, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Posle tri meča bez pobeda, mišljenja smo da je došlo vreme za jedan trijumf domaće ekipe, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.