Utorak, 19/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
19/10Klub Briž vs Mančester SitiPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
18/10/2021 17:41
Šampion Engleske gostuje kod prvaka Belgije u trećem kolu Lige šampiona. Utakmica u Brižu igra se u utorak u 18.45.
Klub Briž

Belgijanci su najprijatnije iznenađenje u prva dva kola Lige šampiona. Kada ih je žreb smestio u paklenu grupu, sa dve najbogatije svetske ekipe, malo ko im je davao neku nadu. Ipak, posle dva kola Klub Briž ima četiri osvojena boda. U prvom kolu uspeli su da odigraju nerešeno sa Pari Sen Žermenom na svom terenu, ali su još veće iznenađenje napravili u drugom kolu, kada su trijumfalno okončali gostovanje u Lajpcigu. U Župile ligi aktuelni prvak Belgie je na deobi prvog mesta, ali tamo ima dovoljno vremena za ispravljanje kikseva. U petak su slavili protiv Kortrajka sa 2:0, u jednom dosta laganom meču za njih.

Mančester siti

\'\'Građani\'\' su izgubili u velikom derbiju u Parizu, čime su im se \'\'sveci\'\' revanširali za eliminaciju u polufinalu prošlogodišnjeg izdanja ovog takmičenja. Srećom po Gvardiolin tim, oni su bili ubedljivi u prvom kolu protiv Lajpciga i još uvek imaju odlične izglede da se probiju u nokaut fazu, što je primarni cilj u ovom trenutku. Za njih je ovaj dvomeč sa Klub Brižom najvažniji, jer bi u slučaju dve pobede protiv Belgijanaca rešili sve dileme. Problem bi mogao da nastane ako bi, nekim slučajem, Briž dobio jedan meč, onda bi Siti morao da pobedi u dva poslednja kola, u Lajpcigu i protiv PSŽ u Mančesteru, a to neće biti nimalo lako. U subotu su \'\'Građani\'\' lako pobedili Barnli sa 2:0, što se i očekivalo, mada su isti tim pobeđivali sa pet golova razlike u dva prethodna sudara na Etihadu.

Predlog

Jasno je da će Siti maksimalno ozbiljno shvatiti ovaj meč. Njima je osvajanje Lige šampiona prioritet, prošle sezone su stigli nadomak pehara, ali ih je Čelsi zaustavio u finalu. Protiv Briža nikad nisu igrali, ali smo sigurni da Pep Gvardiola zna šta ga čeka. Verujemo da su gosti mnogo bolji tim i da će se vratiti sa tri boda iz Belgije. Pošto je koeficijent za dvojku nizak, predlažemo prelaz 2/2 sa kvotom 1.75 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.