Utorak, 19/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
19/10Šahtjor Donjeck vs Real Madrid1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/10/2021 02:54
Od utorka su na programu mečevi trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Šahtjora i Real Madrida. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Šahtjor

Fudbaleri Šahtjora se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli grupe D Lige šampionata, sa samo jednim osvojenim bodom.
Inače, primarni cilj ukrajinskog vicešampiona je plasman na treću poziciju što će ovom timu omogućiti dalji nastavak u Ligi Evrope.
Do sada su izabranici Roberta De Zerbija koji je inače ovog leta preuzeo Šahtjor doživeli poraz na gostovanju kod Šerifa koji je za sada najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, i remizirali u prošlom kolu na svom terenu protiv Intera, pošto je taj meč završen bez golova.

Real Madrid

Fudbaleri Reala su u prošlom kolu Lige šampiona doživeli senzacionalan poraz na svom Santjago Bernabeu od Šerifa, pa se kraljevski klub posle dva odigrana kola nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri osvojena boda.
U prvom kolu su izabranici Karla Ančelotija odigrali jedan dobar meč i slavili na gostovanju kod Intera, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, Madriđani odmorni putuju na ovo gostovanje u Ukrajinu pošto su u odložili svoj meč u La Ligi zbog toga što je dosta fudbalera ove ekipe bilo na reprezentativnim okupljanjima, što je svakako velika prednost ovog tima kada je ovaj duel u pitanju.

Naš predlog

Iako je Šahtjor na svom terenu uspeo da odoli Interu, mišljenja smo neće isto uspeti da ponove i u duelu protiv Reala, koji prosto mora da pobedi nakon onog neverovatnog poraza od Šerifa na svom terenu. Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.