Utorak, 19/10 - Fudbal, Španija, Segunda
19/10Huesca vs Malaga1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/10/2021 03:49
Već od utorka su na programu mečevi jedanaestog kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ueske i Malage. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Ueska

Fudbaleri Ueske su prošle sezone ponovo ispali iz najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala i zanimljivo je da je to drugi put zaredom da ovaj tim odmah nakon ulaska u La Ligu na kraju i ispada iz nje.
Svakako da će primarni cilj ovog puta biti povratak u društvo najboljih, što će vrlo verovatno biti i teži zadatak nego pre dve sezone.
Trenutno se Ueska nalazi na devetom mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva ova ekipa pruža promenljive partije, pošto su u tom periodu ostvarili dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je prošlosezonski učesnik La Lige slavio na teškom gostovanju kod Đirone, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Malaga

Što se tiče Malage, sećamo se svi da je ova ekipa nekada igrala četvrtfinale Lige šampiona, a sada već godina unazad ne uspeva da se plasira u špansku La Ligu.
Vrlo su male šanse da do povratka u eliti dođe i ove sezone, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz isto toliko osvojenih bodova.
Na poslednjih pet mečeva Malaga ima samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je trinaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Saragose, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ueska zaista pruža dosta bolje partije od Malage u ovom šampionatu i mišljenja smo da će ovaj tim upisati novi trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.