Subota, 23/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
23/10Lil vs Brest1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/10/2021 02:13
Poslednji meč subotnjeg programa kada je francuska Liga 1 u pitanju nam donosi duel između Lila i Bresta. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Lil

Fudbaleri Lila su prošle sezone mimo svih očekivanja došli do trofeja u Ligi 1, ali se mora priznati da smo u ovom šampionatu daleko više očekivali od aktuelnog šampiona.
Naime, Lil se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
U prošlom kolu je ova ekipa posle tri vezana trijumfa doživela poraz na gostovanju kod Klermona, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala četiri susreta i ostvarilia tri trijumfa uz jedan poraz.

Brest

Kako sada stvari stoje utisak je da su fudbaleri Bresta najozbiljniji kandidati da na kraju šampionata napuste najkvlaitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je Brest odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Remsa, u kom su remizirali pošto je na kraju bilo 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je ova simpatična ekipa odigrala pet mečeva na strani i doživela tri poraza i dva remija, bez trijumfa za sada.

Naš predlog

Lil bi prosto morao da slavi na ovom duelu protiv jednog od najlošijih gostujućih ekipa u ligi, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.