Nedelja, 24/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
24/10Olimpik Marselj vs PSŽDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
23/10/2021 03:13
Nedelja nam donosi nekoliko zaista fenomenalnih susreta, a jedan od njih se bez ikakve sumnje igra i na \"Velodromu\" gde će fudbaleri Marseja ugostiti PSŽ. Meč između dva velikana francuskog fudbala je zakazan za 21 čas.
Marsej

Nakon deset odigranih kola najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala fudbaleri Marseja se nalaze na trećem mestu na tabeli, što i jeste jedan od ciljeva izabranika Horhea Sampaolija kada je ova sezona u pitanju, pošto je to poznato mesto koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Do sada je tim sa "Velodroma" odigrao devet mečeva u Ligi 1 i ostvario pet trijumfa, dva remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je Marsej ostvario jedan veoma važan trijumf na svom terenu protiv Lorijena, a taj duel je završen rezultatom 4:1, iako su gosti prvi došli do vođstva na tom meču.

PSŽ

PSŽ je prošlu sezonu završio na drugom mestu na tabeli, što je verovatno i najveće iznenađenje u ligama petice, pa će sasvim sigurno ovog puta primarni cilj Parižana biti šampionska titula.
Stvari za sada teku po planu pošto se Lionel Mesi i drugari trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Lans.
U prošlom kolu je tim sa "Parka Prinčeva" ostvario veoma važan trijumf na svom terenu nad Anžeom, i to nakon prekreta, pošto su gosti prvi postigli gol na tom susretu, ali su Parižani u nastavku meča dodali gas i slavili sa 2:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje iako je neosporni kvalitet na strani Parižana.
Smatramo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.