Subota, 30/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
30/10Reding vs Bornmut1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
28/10/2021 13:37
Lider odlazi na gostovanje u Reding sa željom da nastavi uspešnu seriju i učvrsti se na čelu tabele. Utakmica engleskog Čempionšipa igra se u subotu u 18.20.
Reding

Ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović, opet je zapala u krizu. Reding tokom ove sezone igra u talasima. Počeli su jako loše, sa četiri poraza u prvih pet kola, onda su se oporavili i imali niz od šest utakmica u kojima su pobedili pet puta, a sada su izgubili na poslednja dva meča. Prvo su u vanrednom kolu poraženi na svom terenu od Blekpula, da bi onda, prošlog vikenda izgubili u Blekburnu od Roversa. \'\'Kraljevi\'\' iz Berkšira, kako glasi nadimak ovog kluba, trenutno je na 13. mestu, ali ga samo dva boda dele od timova u zoni plej-ofa. Prvenstvo je veoma izjednačeno, pa je Reding mogao, pod uslovom da je pobedio u dva poslednja meča, da Bornmut dočeka kao četvrtoplasirani tim i bez nekog pritiska. Ovako, treći poraz u nizu mogao bi skupo da košta i trofejnog srpskog trenera.

Bornmut

\'\'Trešnjice\'\' su se baš naoštrile da se vrate u Premijer ligu. Posle 14 odigranih kola, što je trećina prvenstva, nalaze se na prvom mestu sa pet bodova više od prvog pratioca, ekipe Fulama, i šest više od trećeplasiranog Vest Broma. Jasno je da će ove dve ekipe, uz eventualno još neku, mada osim Midlzboroa ne vidimo ko bi mogao da se ravnopravno nosi sa ova tri tima, juriće direktan plasman u elitu. Mesta ima samo za dve ekipe, a ostali će morati kroz baraž da se bore za to još jedno mesto u raju. Bornmut je ponovo u sjajnoj formi, pobeđuju kao od šale, i na prethodnih devet utakmica imaju osam pobeda i jedan remi. Još uvek nisu osetili gorčinu poraza u prvenstvu, a jedini neuspeh doživeli su u EFL kupu kada ih je Norič deklasirao sa 6:0. Verujemo da su to odavno zaboravili i da su se potpuno okrenuli Čempionšipu, u kome imaju skor od deset pobeda i četiri nerešena rezultata. U seriji su od četiri pobede, s tim da na poslednja tri meča nisu primili ni gol.

Predlog

Bornmut dolazi u Reding po novi trijumf. Na dva poslednja gostovanja slavili su u Stouku i Bristolu, pa se nadaju da bi taj niz mogli da nastave i u Berkširu. Reding bi, u ovakvoj situaciji bio zadovoljan i bodom, ali je veliko pianje može li da se suprotstavi gostu. Na utakmicama Redinga pada mnogo golova, oni su primili 24 pogotka, a od njih slabiju odbranu imaju samo Piterbro i Kardif. U prošloj sezoni Bornmut je pobedio na svom terenu sa 4:2, dok je Reding slavio kao domaćin sa 3:1. Biće golova i sada, a naš predlog je gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.