Nedelja, 31/10 - Fudbal, Italija, Serija A
31/10Sasuolo vs Empoli1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/10/2021 18:01
Pobeda u Torinu mogla bi da bude prekretnica u sezoni za Sasuolo, ali je i njihov rival pobedio Juventus u gostima. Utakmica u Ređo Emiliji igra se u nedelju 15 časova.
Sasuolo

Tri poslednja kola Sasuolo ne zna za poraz. Posle remija u Đenovi vezali su dve pobede, na svom terenu protiv Venecije, što se i očekivalo, i u Torinu protiv Juventusa, u vanrednom kolu, što je bila prava senzacija. Odigrao je Sasuolo odlično protiv \'\'Stare dame\'\', dugo imao prednost, ali je do trijumfa stigao bukvalno u poslednjoj sekundi meča, pogotkom Lopeza na asistenciju Berardija. Juventus je koštalo to što su svi igrači krenuli u napad, želeći pobedu, a na kraju su ostali i bez jednog boda. Sa ta tri poena tim iz Ređo Emilije je skočio na 9. mesto i sada imju 14 bodova. Start sezone bio je nešto slabiji od očekivanog, pa se navijači \'\'zeleno-crnih\'\' nadaju da bi ovaj trijumf mogao da bude prekretnica i da će njihovi ljubimci krenuti ka vrhu tabele.

Empoli

Gosti su zadovoljni dosadašnjim učinkom, s obzirom da njih interesuje samo opstanak u eliti. Prošli put su ekspresno napustili društvo najboljih, pa početak prvenstva daje nadu da se tako nešto sada neće ponoviti. Empoli je u vanrednom kolu ugostio Inter, ali je šampion lako odneo tri boda. Bilo je 2:0 za \'\'neroazure\'\', čime je Empoli doživeo već peti poraz na svom terenu. Pre Intera bodove iz Empoija odneli su i Lacio, Venecija, Atalanta i Sampdorija. Zato su oni mnogo uspešniji kao gosti, i Empoli je već doneo devet bodova sa strane, pobedivši na tri, od četiri utakmice u gostima. Savladali su Juventus u Torinu, Kaljari na Sardiniji i Salernitanu u Salernu, a jedino su izgubili kod Rome na Olimpiku. Sa četiri pobede i šest poraza Empoli je trenutno na 12. mestu na tabeli.

Predlog

Valjda je i fudbalerima Sasuola jasno koliko im neugodan gost stiže. Ekipa koja u prvoj trećini prvenstva već ima tri gostujuće pobede, mora se respektovati. Ipak, kvalitet Empoli nije takav da mogu računati na bodove na svakoj gostujućoj utakmici i mi očekujemo da ovde domaćin slavi. Pre dve sezone, kada su poslednji put igrali međusobno Sasuolo je slavio sa 3:1, ali je Empoli na svom stadionu bio još ubedljiviji i pobedio sa 3:0. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet je 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.