Utorak, 02/11 - Fudbal, Španija, Segunda
02/11Sporting Hihon vs AlmeríaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
31/10/2021 10:56
Derbi vanrednog kola španske Segunde igra se u Hihonu. Domaći Sporting dočekuje odeću Almeriju. Utakmica se igra u utorak u 19 časova.
Sporting Hihon

Ekipa iz Hihona nema pobedu u prethodna tri kola, što ih je koštalo pada na tabeli. Situacija nije bila mnogo bolja ni u prethodnim koima, pa Sporting ima samo jednu pobedu u prethodnih šest kola. Tada su slavili minimalnim rezultatom protiv Alkorona, a problem je što na tih šest utakmica Sporting nijednom nije dao više od jednog gola. Ova ekipa je prošle sezone izgubila plasman u plej-of u samom finišu, pa su ove sezone počeli dobro, želeći da budu konkurentni za plasman u elitu. U ovom timu opet sve zavisi od raspoloženja Uroša Đurđevića, najboljeg strelca i igrača, koji je postigao tri, od poslednja četiri gola Sportinga. Njegov skor ove sezone mnogo je slabiji nego prošle, dao je samo pet golova u prvih 13 kola, što je malo za jednog takvog strelca.

Almerija

Andalužanima sve ide po planu. Pobeđuju i kad ne blistaju, kao što je to bio slučaj u petak protiv Leganesa. Slavili su sa 1:0, a prosto je neverovatno kakve su šanse propustili gosti u finišu. Almerija je lider Segunde i hita ka plasmanu u La Ligu, koji im je izmakao u baražu prošle sezone. Dugo su se trkali sa Espanjolom i Majorkom, ali nisu useli da izdrže do kraja. U plej ofu su ispai već u polufinalu od Đirone. Predvodnik ovog tima je Umar Sadik, Nigerijac je postigao već sedam golova i nalazi se na vrhu liste strelaca. Andalužani su u seriji od tri pobede i drže prvu poziciju ispred Elčea, od koga poslednjeg su izgubili. Mada su ostali bez odličnog Korpasa, koji je na kraju prošle sezone prešao u Eibar, Almerija je ponovo stvorila jak sastav.

Predlog

Prošle sezone Almerija je slavila u Hihonu, dok je Sporting bio uspešniji u Andaluziji. Obe ekipe predvode bivši centarfori Partizana, a trenutno je uspešniji nigerijski reprezentativac Umar Sadik, koji je postigao dva gola više od Uroša Đurđevića. Ipak, bitnije je da je Almerija bodovno uspešnija od Sportinga, jer se to jedino broji. Obe ekipe igraće na pbedu, domaći da prekinu loš niz, a gosti da bi zasržali prvo mesto na tabeli. Očekujeom da vidimo bar po gol na obe strane, ali ne verujemo u neku goleadu. Za GG u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.