Utorak, 02/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
02/11Milvol vs RedingDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/11/2021 10:59
I ovog utrka i srede igraju se mečevi vanrednog kola engleskog Čempionšipa. U Londonu se sastaju Milvol i Reding, timovi koji su izgubili za vikend. Meč počinje u utorak u 20.45.
Milvol

\'\'Lavovi\'\' su posle dve sjajne pobede u nizu, protiv timova koji su važili za favorite, izgubili u Hadersfildu. Možda su \'\'Terijeri\'\' za njih bili, na papiru, lakši rival i on Šefild junajteda i Stouka, koje su savladli, ali nisu uspeli da u Hadersfildu doću ni do boda. Tako je Milvol trenutno na 12. mestu, međutim, deli ih samo tri boda od prvog tima u zoni plej-ofa. Kako vreme odmiče, sve nam se više čini da bi Milvol mogao u doigravanje, igra sasvim dobro, malo mu je efikasnost problem, pa tako nijednom nisu dali tri gola na nekom meču u Premijeršipu, a retko uspevaju da postignu i dva. Kada daju dva, obično pobede, pa sada imaju pet pobeda, ali i čak šest remija.

Reding

Teški dani za ekipu Redinga i srpskog trenera Veljka Paunovića. U samo deset dana uspeli su da izgube tri puta, prvo od Blekburna u Redingu, pa prošlog utorka u Blekburnu, da bi sve \'\'začinili\'\' ubedljivim porazom u subotu uveče od Bornmuta na svom stadionu. \'\'Trešnjice\'\' su kvalitetniji tim od Redinga, nema sumnje, to pokazuje i tabele, pošto se Bornmut nalazi na čelu tabele, ali ne možemo da se otmemo utisku da su mogli da urade nešto više, pošto su, posebno kod rezultata 0:0, propustili nekoliko prilika. \'\'Kraljevi iz Berkšira\'\', kako glasi nadimak Redinga, sada se nalazi na 16. mestu. Imaju 19 bodova iz 15 kola, ali treba reći da nisu daleko ni od plasmana u plej of, kao ni od zone ispadanja. Ipak su bliži vrhu, samo pet bodova su ispod prvog r+tima u zoni doigravanja, dok Halu, prvom timu ispod crte, beže deset bodova.

Predlog

Milvol je bio uspešniji od Redinga u prethodnoj sezoni. U Londonu jester bilo 1:1, ali su \'\'Lavovi\'\' uspeli da pobede u Redingu sa 2:1. Vidimo da su oba puta pali golovi na obe strane, što se u mečevima ovih timova najčešće i dešava. Milvom vrlo često igra gol-gol, pa se odučujemo da predložimo baš tu igru. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.