Sreda, 03/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
03/11Real Madrid vs Šahtjor DonjeckUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/11/2021 16:39
Pre dve sedmice Madriđani su deklasirali \'\'Rudare\'\', mogu li to da ponove u revanšu. Utakmica 4. kola Lige šampiona u Madridu igra se u sredu u 18.45.
Real Madrid

\'\'Kraljevski\'\' klub deluje mnogo bolje nego na početku sezone, ali se i dalje desi da na nekom meču posrne, kao što je to bilo protiv Osasune u vanrednom kolu La Lige, kada je meč završen bez golova. U La Ligi još uvek gledaju u leđa Real Sosijedadu, ali su posle pobede u Elčeu, i remija u baskijskom derbiju, tu razliku spustili na bod, s tim da imaju i meč manje od tima iz San sebastijana. Što se lige šampiona tiče, tu su onaj senzacionalni poraz od Šerifa u madridu, što je jedno od najvećih iznenađenja od kada postoji ovo takmičenje, neutralisali \'\'peticom\'\' u Ukrajini. Sada imaju šest bodova, koje su osvojili na gostovanjima INteru i Šahtjoru, pa bi plasman u nokaut fazu trebalo da bude rutina, pogotovo ako ponovo pobede tim iz Donjecka.

Šahtjor

Još u kvalifikacijama bilo je vidljivo da Šahtjor više nije onakav bauk za Evropu kakav je bio. Čak su izgubili primat i na domaćem planu, Dinamo ih je prošle sezone ostavio bez titule, pa su oni tek preko Monaka uspeli da se još jednom domognu elitnog takmičenja. I sada u prvenstvu imaju zaostatak za timom iz Kijeva, a veliki problem predstavlja činjenica da kao domaćini igraju u Kijevu, pošto je njihova Donbas arena i dalje neupotrebljiva. Grupnu fazu počeli su, tada se to činilo, neverovatnim porazom od Šerifa u Tiraspolju, a u drugom kolu igrali su bez golova sa Interom, i to treći put uzastopno u dve sezone. Potop je usledio u duelu sa Realom, primili su pet golova kao domaćini, a nisu dali nijedan. Da bi sačuvali kakvu takvu šansu da se nađu u drugoj fazi, morali bi da uzvrate Madriđanima na njegovom terenu, makar minimalnim trijumfom.

Predlog

Umeo je Šahtjor da pobedi u Madridu, bilo je to pre nešto malo više od godinu dana, kada su na Bernabeu slavili, takođe u grupnoj fazi, sa 3:2, da bi onda dobili i revanš na svom terenu. Sada to deluje dosta daleko, iako je prošao kratak vremenski period. Gosti nemaju šta da čuvaju u Madridu, pa će igrati otvoreno. Real i ne ume drugačije, a i njima je potrebna pobeda. Zato je naš predlog 3+, a za njega se u kladionici Mozzart dobija koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.