Sreda, 03/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
03/11Liverpul vs Atletiko MadridUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
01/11/2021 19:23
Pre dve sedmice Liverpul je trijumfalno okončao boravak u Madridu. Videćemo može li pobediti i drugi put. Utakmica na Enfildu igra se u sredu u 21 čas.
Liverpul

Posle sjajnog niza rezultata morao je doći pad. On je stigao kad su mu se \'\'Redsi\'\' najmanje nadali, u utamici domaćeg prvenstva, na svom Enfildu protiv Brajtona i to nakon vođstva od 2:0. Zato je Premijer liga najbolja na svetu. Liverpul je pobedio Mančester junajted sa 5:0 u gostima, ali nije uspeo da savlada Brjaton na Enfildu. Mada mora se priznati da je i splet okolnosti uticao na sve, pošto je Maneu poniten gol kod rezultata 2:0, ko zna koliko bi bio rezultat da je tada, a igralo se prvo poluvreme, na semaforu pisalo 3:0. Ništa se nije promenilo, osim što je Čelsi umakao još za dva boda. Na prvenstvo će misliti posle utakmice sa Madriđanima, u kojoj Liverpul može da overei plasman u nokaut fazu. Uspeće u tome, pre ili kasnije, ali je želja da se još jednom revanširaju Madriđanima za poraz posle produžetaka na Enfildu u februaru 2020. godine, kada su ostali bez mogućnosti da brane titulu prvaka Evrope, osvojenu godinu ranije.

Atletiko Madrid

Naporan meč imao je i Atletiko u La Ligi, u kome je, za razliku od Liverpula, pobedio. Njihov rival bio Betis, a posle dobre igre \'\'Jorgandžije\'\' su slavile sa 3:0. Ta pobeda prekinula je niz od tri meča bez trijumfa, sa čak sedam primljenih golova. Posle poraza od Liverpula od 3:2, Atletiko je u La Ligi dva puta igrao nerešeno 2:2, prvo sa liderom Real Sosijedadom na svom Vanda Metropolitanu, a onda i u Valensiji sa Levanteom. U Ligi šampiona nisu dobro startovali, posebno ako se gledaju utakmice na domaćem terenu. Prvo su remizirali sa Portom, igrajući u Madridu 0:0, da bi onda ugrabili pobedu u Milanu, posle preokreta i golovima u sudijskoj nadoknadi. Pozar od Liverpula samo je dodatno naborao čelo Dijega Simeonea. Sa četiri boda u tri meča, Atletiko je još daleko od plasmana u osminu finala.

Predlog

Neće LIverpul imati popust za Atletiko, bez obzira što su sa devet bodova skoro sigurno u nokaut fazi. Naprotiv, pokušaće dodatno da otežaju rivalu prolaz dalje, pamteći poraz od pre dve sezone. Navijači su oprostili svojim ljubimcima remi sa \'\'Galebovima\'\' i pružiće im veliku podršku da, drugi put, pobede Madriđane. Mislimo da će Liverpul uspeti u tome, a naš predlog je domaćin daje dva gola, pošto su strelci \'\'Redsa\'\' ponovo u strašnoj formi. Za T12+ u kaldionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.