Sreda, 03/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
03/11Bornmut vs Preston Nort EndUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 0.50
9 / 10 Ulog
02/11/2021 11:39
Vodeći tim engleskog Čempionšipa je nezaustavljiv. U vanrednom kolu u Bornmutu gostuje Preston u sredu u 20.45.
Bornmut

\'\'Trešnjice\'\' su čvrsto rešile da se vrate u Premijer ligu, i kako sada deluju na terenu, ne bi trebalo da imaju većih problema oko toga. Posle 15 odigranih kola u Čempionšipu Bornmut ima 11 pobeda i četiri remija, a još nisu osetili gorčinu poraza. Koliko su dominantni u ovoj, nimalo lakoj, konkurenciji, svedoči i podatak da su u seriji od pet uzastopnih pobeda, a da im seriju trijumf nije prekinuo remi bez golova sa Piterboroom, imali bi i svih 10 pobeda u nizu. Na prethodne četiri utakmice ovaj tim nije primio ni gol, a ukupno je odbrana poklekla samo 8 puta u 15 utakmica, to je gotovo na svakom drugom meču. U prethodna četiri kola tri puta su gostovali, ali im to nije predstavljalo nikakav problem. Slavili su na gostovanjima u Stouku, Bristolu i Redingu, a u tom intervalu dočekali su samo Hadersfild, koga su ispratili sa tri lopte u mreži.

Preston

Ekipa Prestona ne može se pohvaliti dobrim rezultatima posle prve trećine prvenstva u Čempionšipu. Obično je ovaj tim u gornjem delu tabele, ali nikako da budu bar deo kasnijeg doigravanja. Sada su tek na 19. mestu, a sakupili su 18 bodova. Nalaze se dosta nsko, dakle, ali sreća u nesreći je to što su se tri ekipe, na neki način, izdvojile na dnu, u onoj zoni ispadanja. Tako Preston, prvom timu ispod crte, a to je Hal, beži solidnih devet bodova. Barnsli i Derbi, koji je dobio i kaznu od -12 bodova, još su slabiji. Preston je u prethodna četiri kola izgubio samo jednom, bilo je to na gostovanju u Blekpulu, dok je u istom intervalu dva puta pobedio i jednom remizirao. Imali su i obaveze u EFL kupu, ali protiv Liverpula nisu imali ozbiljnije šanse i završili su ovo takmičenje. Imali bi fudbaleri Prestona mnogo bolji plasman da su uspeli da urade nešto više na gostovanjima. Međutim, ovaj tim još nije pobedio na strani, a na sedam utakmica u gostima izgubili su četiri puta, dok su na tri meča uspeli da ostanu neporaženi.

Predlog

Bornmut bi morao da nastavi seriju pobeda i učvrsti se na čelu tabele. Preston je, po rezultatima, idealan gost, retko uzima bod, a nikad sva tri na strani. \'\'Trešnjice\'\' su dobili prethodnih pet utakmica na svom Vitalitiju, i sva je prilika da će upisati i šestu. Na svakoj utakmici koju su odigrali u Bornmutu, \'\'Trešnjice\'\' su postigle d+bar dva gola, pa smo ubeđeni da će i sada. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.