Četvrtak, 04/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
04/11Dinamo Zagreb vs Rapid ViennaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
03/11/2021 12:07
Austrijanci su pobedili Dinamo pre dve sedmice, i sada i oni imaju šanse da se probiju u nokaut fazu. Utakmica u Maksimiru igra se u četvrtak u 21 čas.
Dinamo Zagreb

Posle tri kola, i dva gostovanja, Dinamo iz Zagreba ima tri boda u H grupi Lige Evrope. Na startu grupne faze doživeli su poraz od Vest Hema u Maksimiru, ali su to nadoknadili ubedljivim trijumfom u Genku. Međutim, pomalo neočekivano, u prošlom kolu su izgubili u Beču od Rapida. Sada tri ekipe imaju pobedu i dva poraza, pored Rapida i Dinama to je i Genk, dok je Vest Hem gotovo sigurno pobednik grupe. Svaki bod biće veoma važan u nastavku takmičenja, a najveće šanse, pre svega zbog rasporeda, imaju Zagrepčani. Njima dolaze i Genk i Rapid, i dovoljno je da dobiju ta dva meča. YŠto se tiče hrvatskog šampionata Dinamo ne blista kao ranijih sezona, i već su izgubili mnogo bodova. Ipak s e nalaze na čelu tabee sa 27 bodova, koliko imaju i Osijek i rijeka, s tim da \'\'Modri\'\' imaju jedan zaostali meč.

Rapid

POčetak sezone u austrijskoj Bundesligi bio je ispod svih očekivanja za vicešampiona Austrije. Imali su dugo leto, igrači su evropske kvalifikacije, pa možda i u tome treba tražiti razloge loših rezultata. Ipak, plasman u plej-of domaćeg prvenstva ne bi trebalo da dođe u pitanje, pošto su bodovne razlike izmešu drugog i poslednjeg mesta jako male. Jedino je Salcburg neprikosnoven na čelu tabele, ali su svi ostali u igri za preostale pozicije. U prethodnom kolu Rapid je, posle preokreta, pobedio LASK iz Linca i sada već lakše dišu. Što se Evrpe tiče, ovo im je druga uzastopna sezona u grupnoj fazi Lige Evrope. Prošle nisu uspeli da se izbore za nokaut fazu, bili su treći u konkurenciji Arsenala, Moldea i Dandalka. Sada imaju pobedu nad Dinamom, ali i poraze od Vest hema i Genka.

Predlog

Očekujemo da ovo bude ključni meč u borbi za drugo mesto u ovoj grupi. Ako pobedi Dinamo, sumnjamo da neko može Zagrepčane da razdvoji od još jednog evropskog proleća. U suprotnom, naglo rastu šanse Rapida, koji bi onda u sudaru sa Genkom pokušao da se probije na drugo mesto. Dosta toga zavisi i od spremnosti Vest Hema da do kraja igra maksimalno profesionalno i da Dejvid Mojes ne pošalje omladinsku ekipu na neko gostovanje. Bod ovde ne odgovara ni jednima ni drugima, pa ponovo očekujemo dosta golova. Naš predlog je 3+ sa keoficijentom 1.79 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.