Petak, 05/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
05/11Novi Pazar vs TSC Bačka Topola1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
04/11/2021 10:57
Pazarci nisu pobedli Radnik u prethodnom meču, i propustili su priliku da uhvate priključak sa timovima iz donjeg dela tabele. Meč protiv TSC-a igra se u petak u 18 časova.
Novi Pazar

Junački su fudbaleri Novog Pazara osvojili bod u Kruševcu, mada su igrali sa igračem manje više od 80 minuta. Nakon toga su dobili meč u Kupu, protiv Dobanovčana, ali su popustili kad je bilo najvažnije. Igrali su protiv Radnika iz Surdulice, u poslednjem meču 15. kola, i nisu pobedili na svom stadionu kraj Jošanice. Mogli su tim trijumfom da se izjednače sa Metalcem i ne budu više usamljeni na dnu, a došli bi samo na bod od Kolubare. Ništa još nije izgubljeno, tek je završena polovina regularnog dela sezone, ostalo je još 15 kola, a onda i dodatnih osam u plej-autu, pošto smo sigurni da će Pazarci biti u drugoj polovini tabele. Da bi pobedili tim iz Bačke Topole morali bi da nadvise svoje mogućnosti.

TSC

To što su smenili Mladena Krstajića nije pomoglo Toloplčanima da prekinu niz loših rezultata. Bivši selektor otišao je nakon dva vezana poraza od Čukaričkog i Proletera, ali je TSC izgubio posle toga od Partizana i osvojio samo bod u duelu protiv Voždovca i to su do izjednačenja stigli u 84. minutu golom Milićevića. Videćemo hoće li tim iz Bačke Topole tražiti trenera pre zimsle pauze, ili će Mirko Jovanović nastaviti svoj posao i posle obavljenih priprema. Mada, ako se nastavi niz bez pobede, možda novi trener stigne i pre prave zime. TSC je sada tek šesti, a bili su jedno vreme treći. Cilj ovog ambicioznog kluba je da bude u ravni sa večitima, a ako ne, onda odmah iza njih. Za ovu sezonu plan je povratak u Evropu, i igranje na supermodernom novom stadionu.

Predlog

Nekako se TSC-u nije posrećila selidba na novi stadion i u svoj grad. Pobedili su doduše Vojvodinu u prvoj zvaničnoj utakmici na tom objektu, kao i na zvaničnom otvaranju protiv mađarskog Ferencvaroša. Međutim, Čukarički i Partizan su odneli ceo plen iz Bačke Topole. TSC je mnogo kvaitetniji od Novog Pazara, ali su proletos izgubili pored Jošanice. Tada su bodovi Pazaru bili neophodni, a i sada je domaćin u teškoj situaciji. Ipak, naš predlog je dvojka, a Pazarci su svoju šansu propustili protiv Radnika. Za dvojku se u kladionici CircusCasino dobija kvota 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.