Subota, 06/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
06/11Volfzburg vs AugzburgUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
04/11/2021 18:47
Posle promene trenera Volfsburg opet igra kao na početku sezone. U grad automobila, pred pauzu, stiđe eipe Augzburga. Meč je na programu u subotu u 15.30.
Volfsburg

Posle četiri uzastopna poraza u Bundesligi, neminovno je bilo da nekadašnji vrhunski fudbaler, ali trener početnik, Mark Van Bomel, ode iz Volfsburga. Šok terapija je uspela, \'\'Vukovi\'\' su pobedili u Leverkuzenu, a onda i Salcburg u Ligi šampiona. Sada se mnogo lakše diše, kako u prvenstvu, tako i u elitnom evrpskom takmičenju, u kome su im naglo skočile šanse. Međutim, prvo mesto, koje su zauzimali posle prva četiri kola, i to sa maksimalnim učinkom, sada je daleko i ne verujemo da se više mogu vratili na njega. Pokušaće Volfsburg da ostane u vrhu tabele i da se ponovo bori za plasman u Ligu šampiona, što su uspeli pod vođstvom Olivera Glasnera, koji je letos otišao u Frankfurt. Mladi trener Florijan Kohfeld, koji je dobio šansu, svi su mislili na kratko, sada je sebi obezbedio još neko vreme na klupi Volfsburga.

Augzburg

Jasno je da će ovo biti još jedna turbulentna sezona za ekipu Augzburga. Opet su na startu proglašavani za jednog od glavnih kandidata za selidbu u Cvajtu, ali se to dešavalo i ranije, pa je Augzburg i dalje tu. U prošlom kolu su bili ubedljivi u duelu sa Štutgartom, pa sada mnogo rasterećenije odlaze na gostovanje u Volfsburg. Njihov učinak na strani nije dobar, u pet odigranih utakmica u aktuelnom prvenstu, samo su dva boda osvojili. Zanimljivo je da su pre utakmice sa Štutgartom na prethodnih devet utakmica dali pet golova, da bi \'\'Švabama\'\' za samo 90 minuta četiri puta zatresli mrežu. Ipak, i dalje su u zoni ispadanja, tačnije na mestu koje vodi u baraž.

Predlog

Volfsburg nije izgubio od Augzburga pune četiri godine. U tom intervalu \'\'Vukovi\'\' su jednom naneli pravu katastrofu gostima, kada su pobedili sa 8:1, pre tri sezone. Augzburg nije dao gol Volfsburgu na poslednje dve utakmice, tačnije u prošlom prvenstvu, pošto je meč na Folksvagen areni završen bez golova, a Volfsburg je pobedio u Augzburgu 2:0. Predlažmo igru domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.