Nedelja, 07/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
07/11Lids Junajted vs Lester SitiUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
06/11/2021 15:06
Obe ekipe žele da na pauzu odu sa tri osvojena boda, ali to neće biti moguće. Meč na Eland Roudu igra se u nedelju u 15 časova.
Lids

Jorkširci igraju ispod svih očekivanja u prvoj trećini prvenstva, ali su pre sedam dana prvi put doneli ceo plen sa gostovanja. Bilo je to u Noriču, kada su najslabiju ekipu lige dobili sa 2:1. Osim bodova, malo toga je bilo dobro za tim Lidsa, odnosno pitanje je koliko trener Marselo Bijelsa može biti zadovoljan. Ipak, posle druge pobede u sezoni Jorkširci su malo odmakli timovima koji su u zoni ispadanja, ali su i dalje na slabom 17. mestu, tik iznad \'\'crvene\'\' zone, ali sa tri boda više od Barnlija, tima ispod njih. Na svom Eland Roudu Lids je igrao pet puta, dobio je samo Votford, a izgubio od Liverpula i Vest Hema.

Lester

\'\'Lisice\'\' su upisale poraz u prošlom kolu na svom King Paueru protiv Arsenala i mnogi bi rekli da su podbacili. Međutim, osim rezultata, koji je bio lošt, u ostalim stvarima tim Brendona Rodžersa bio je odličan. Igrali su dobro, dominirali, ali i propustili sijaset sjajniih prilika. Dođe tako dan kada lopta jednostavno neće u mrežu, a to se Lesteru dogodilo u susretu sa \'\'Tobdžijama\'\'. Da ipak nije sve kako treba u ovom trenutku u ekipi Lestar pokazao je i remi sa Spartakom iz Moskve u četvrak u Lesteru, a ruski tim su dobili pre 14 dana u Moskvi. No, Rodžers je odmorio neke prvotimce, pa će Lester pokuašti da pobedi u Lidsu.

Predlog

Gosti su bolje plasirani, ali verujemo da ni oni nisu zadovoljni trenutnim izglednom tabele Premijer lige. \'\'Lisice\'\' su tek na 11. mestu, ali ih od petplasiranog Mančesterjunajteda dele samo tri boda. Na strani je Lester dobio dve utakmice, u Noriču i protiv Brentforda, ali su pobeđivali i u EFL kupu i Ligi Evrope. Zato vam predlažemo dva gola gostiju na ovom meču, a za T22+ u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.