Nedelja, 07/11 - Fudbal, Španija, La Liga
07/11Real Betis vs SeviljaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
06/11/2021 15:53
Na Benito Viljamarinu igra se derbi Sevilje, jedan od najvećih gradskih derbija na svetu. Utakmica je na programu u nedelju u 21 čas.
Betis

\'\'Zeleno-beli\'\' u veliki derbi ulaze posle dva ubedljiva poraza, čime su dosta pokvarili odličan početak sezone. Prošle sedmice izgubili su od šampiona Atletiko Madrida na Vanda Metropolitanu sa 3:0, a onda su još ubedljivije poraženi u Leverkuzenu od Bajera, bilo je 4:0, ali i dalje imaju dobre izglede da se nađu u nokaut fazi Lige Evrope. Betis je ove sezone na svom benito Viljamarinu izgubio samo od Real Madrida i to minimalnim rezultatom. Dobili su Hetafe, Rajo Valjekano i Valnesiju, a slavili su i protiv Seltika u Ligi Evrope. Važe za vrlo neugodnog gosta, pa su već sa tri gostovanja doneli ceo plen, protiv Osasune, Granade i Alavesa, ali i Budimpiešti u Ligi Evrope.

Sevilja

Sevilja se dobro drži u La Ligi i možda se ostvari najava da bi mogli da konkurišu i za titulu. Ekipa je kvalitetna i iskusna, ima odličnog trenera Đulena Lopetegija, pa zašto ne pokušati. Međutim, u Ligi šampiona doživeli su težak udarac u utorak, poraženi su od Lila na svom Sančez Pishuanu, i u jednoj izjednačenoj grupi, u kojoj se nalaze, napravili su sebi mnogo problema. Na tom meču povredio se i Hezus Navas i njega neće biti u derbiju Andaluzije. Pred ovo kolo Sevilja deli drugo mesto sa Realom, obe ekipe imaju po 24 boda, jedan manje od vodećeg Sosijedada, ali i utakmicu manje od Baskijaca. Na svom terenu igraju besprekorno i dobili su sve mečeve u La Ligi.

Predlog

Šta očekivati u duelu Betisa i Sevilje, osim tvrde utakmice, na krv i nož. Prošle sezone Sevilja je bila nešto uspešnija, dobila je na Sančeu Pishuanu sa 1:0, dok je na Benito Viljamarinu bilo 1:1. I prethodne duele dobijala je Sevilja, dok je Betis poslednji put slavio pre tri godine na svom stadionu. Izostavite konačan ishod i odigrajte na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.