Nedelja, 07/11 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/11Ren vs LionDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
06/11/2021 16:27
Derbi 13. kola francuske Lige 1 igra se u Renu, u kome gostuje Lion. Utakmica se igra u nedelju u 21 čas.
Ren

Jedini tim koji je uzeo meru strašnom Pari Sen Žermenu ove sezone je Ren. Pobedili su Parižane sa 2:0, a na svom terenu izgubili su samo jednom i to od Remsa. Recimo da Ren, uporedo sa Ligom 1, igra i u novoformiranoj Ligi konferencija, u kojoj je na svom stadionu remizirao sa Totenhemom i pobedio slovenačkog šampiona MUru, u prošli četvrtak. Na prethodne četiri utakmice na svom Roazon parku nisu primili gol, tri puta u prvenstvu i jednom u Ligi konferencija. Na tabeli su na petom mestu, koje dele sa Olimpikom iz Liona, a oba tima imaju po 19 bodova, s tim da Ren ima nešto bolju gol razliku.

Lion

Možda su navijači Liona očekivali nešto bolja izdanja svojih ljubimaca u ovoj sezoni, ali ne mogu potpuno ni da budu nezadovoljni. Jeste Lion već sada izgubio trku za titulu, ali pored ovakvog Pari Sen Žermena njoj se niko ni ne nada u Francuskoj. Prošle sezone je Lil napravio senzaciju i ne verujemo da će nešto slično \'\'sveci\'\' sebi dozvoliti i u ovoj sezoni. Lion je izgubio dva derbija u kojima je vodio do samog kraja. Prvo u Parizu, kada ih je srušio Kavani u sudijskoj nadoknadi, a re dva kola i u Nici, kada su prokockali dva gola prednosti, primivši tri gola za samo deset minuta na kraju. Imaju 19 bodova i dele petom mesto sa Renom.

Predlog

Kao gost, Lion nije baš ubedljiv, u ovoj sezoni slavio je samo u Nantu, ali je dva puta slavio u Ligi Evrope, u Glazgovu protiv Rendžersa i Pragu protiv Sparte. U Ligi 1 mnogo su uspešniji na svom Žerlanu. Prethodni međusobni duel dobio je Lion sa 1:0 na svom terenu, a šest pre toga dobijale su ekipe koje su gostovale. Izgleda da domaći teren ne znači mnogo kada se sastaju Ren i Lion. Sada očekujemo otvorenu borbu i golove na obe strane. Predlog je gol-gol, a koeficijent u kladionici Mozzart iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.