Ponedeljak, 08/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/11Radnički Kragujevac vs Mladost LučaniDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
06/11/2021 22:23
Poslednju utakmicu pred prvenstvenu pauzu igraće Radnički i Mladost u Kragujevcu. Utakmica se igra u ponedeljak u 13 časova.
Radnički 1923

Kragujevčani su imali sasvim solidan start sezone, ali ih je težak raspored ukočio, pa su izgubili pet poslednjih utakmica u prvenstvu, i još jednu u Kupu. Od tih šest utakmica samo su dve igrali na svom stadionu \'\'Čika Dača\'\', pa ako se poraz od Crvene zvezde podrazumevao, onaj od Kolubare svakako nije. Možda su mogli do boda protiv imenjaka u Nišu, ali su na Čairu pali pred sam kraj meča. Umesto da se sada baškare u sredini tabele, sada su Kragujevčani tek na 14. mestu i izgleda da im ne gine plej-aut, mada tek počinje drugi deo regularnog dela sezone.

Mladost

Za razliku od Kragujevčana, Lučanci su očajno startovali u novoj sezoni i na startu su imali šest vezanih neuspeha. Iako su prvu pobedu zabeležili tek u osmom kolu, fudbaleri tima iz Dragačeva su sakupili pristojnih 14 bodova, koliko ima i njihov rival, s tim da Mladost ima i utakmicu manje odigranu. Niz od tri uzastopne pobede Mladost je prekinula na istom mestu gde je i tim iz Šumadije izgubio posledji meč, na niškom Čairu. Tako da se desila jedna bizarna situacija da su obe ekipe u svom prethodnom susretu u prvenstvu igrale u Nišu i izgubile od Radničkog. Razlog za to je ranije odloženi meč Nišlija i Kragujevčana.

Predlog

U prvom kolu nove sezone Radnički je slavio u Lučanima golom iskusnog Marka Mirića u sudijskoj nadoknadi. Taj meč bio je čudan, Mladost je imala mnogo više od igre i propustili su veliki broj prilika, da bi na kraju bili kađnjeni iz jedinog šuta gostiju na njihov gol. Sada Lučanci putuju u glavni grad Šumadije kao tim koji je u mnogo boljoj formi, ali dmaćin mora da prekine niz poraza kako zna i ume. Naš predlog za ovaj meč je igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici CircusCasino iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.