Ponedeljak, 08/11 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
08/11Nacional vs Šaves1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/11/2021 10:55
U portugalskoj Segundi sastaju se dve ekipe iz sredine tabele. Domaći su ipak nešto bolji. Meč u Madeiri igra se u ponedeljak u 19 časova.
Nacional

Posle deset kola u portugalskoj Segundi ekipa Nacionala je na 8. mestu sa 15 osvojenih bodova. Sigurno je da su u ovom klubu očekivali bolji skor, ali još uvek nije ništa izgubljeno i vremena je dovoljno da se propusti isprave. Iz elite su ispali prošle sezone i sada pokušavaju da se vrate u društvo Porta, Benfike, Sportinga i sotalih portugalskih velikana. Navijačima je već malo dozlogrdila stalna selidba iz prve u drugu ligi, što se ovoj elkipi stalno dešava. Ispali su 2019. iz elite, odmah se vratili naredne sezone, pa ponovo bili poslednji u Primeiri i evo ih opet u Segundi. Trenutno su u dobroj formi i u poslednja četiri kola imaju dve pobede i dva remija.

Čavez

I gosti su igrali u eliti pre dve sezone, ali su zajedno sa Nacionalom ispali. Nacional je uspeo da se odmah vrati, i još jednom ispadne, dok je Čaves ostao u Segundi. Prethodnu sezonu ovaj klub je završio na šestom mestu u Segundi, sa čak devet bodova manje od Aruke, tima koji se izborio za baraž. U aktuelnoj sezoni Čaves je trenutno na 10. mestu sa 13 osvojenih bodova. Kao gosti nisu uspešni, na odigranih pet utakmica na strani uzeli su samo dva boda, tako što su neporaženi ostali kod Varzima i Viljafrankezea. Poraženi su od Fairensea, Benfike B i Kaza Pie.

Predlog

Efikasnost nije odlika nijedne od ove dve ekiep. Poslednji put su igrali međusobne mečeve pre dve sezone baš u Segundi, a oba duela dobio je Nacional i to bez primljenog gola. Bilo je 3:0 i 2:0 za Nacional, koji je zatim izborio povratak u Primeiru. I sada je Nacional nešto ozbiljniji tim i predlažemo vam da odigrate jedinicu, a ne nadajte se golovima. Za jedinicu se u kaldionici CircusCasino dobija koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.