Sreda, 10/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
10/11Confiança vs Náutico RR1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/11/2021 21:33
Brazilska Serija B se polako ali sigurno bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Konfijanse i Nautika. Susret između ova dva tima je zakazan za 23 časa.
Konfijansa

Fudbaleri Konfijanse imaju dosta problema ove sezone, međutim, ono što bi i te kako moglo da obraduje sve navijače ovog tima je podatak da njihova omiljena ekipa na poslednjih pet susreta u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala ima čak četiri trijumfa i samo jedan poraz.
Naime, u prošlom kolu je Konfijansa u jednom spektakularnom susretu slavila na svom terenu protiv Bruskea u meču u kom smo videli čak pet golova pošto je na kraju bilo 3:2, pa se trenutno ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli.

Nautiko

Pamtimo svi da su fudbaleri Nautika fenomenalno startovali u ovogodišnjem izdanju Serije B, međutim, kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa pružala sve slabije partije pa se trenutno nalazi tek na osmom mestu na tabeli.
Ipak, nakon jedne poprilično loše serije, ova ekipa je u prošlom kolu konačno uspela da ostvari trijumf i to na svom terenu protiv drugoplasirane Koritibe, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju susreti na strani do sada je Nautiko ostvario šest trijumfa, tri remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Domaćoj ekipi su bodovi daleko potrebniji na ovom susretu, zbog čega vam hrabro i preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.