Utorak, 09/11 - Fudbal, Engleska, Football League Trophy
09/11Leyton Orient vs Charlton AthleticDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/11/2021 21:43
Ove dve ekipe bile su veoma ubedljive u prva dva kola u EFL Trofeju. Gotovo sigurno će obe u dalje takmičenje. Utakmica se igra u utorak u 20 časova.
Lejton Orijent

Londonski tim je član Lige 2, a u dosadašnjem toku sezonu igrali su sasvim dobro i izgubili su samo dva puta u 15 utakmica. Bili bi bolje plasirani od 6. mesta da nemaju čak osam nerešenih igara, što je uz Iksiter, ubedljivo najviše u ligi. Lejton je u seriji od sedam utakmica bez poraza, računajući sva tri takmičenja u kojima učestvuju. Što se tiče ovog EFL Trofeja tiče pobedili su Krauli 4:0 na strani i minimalnom rezultatom su na svom \'\'Brizbejn Roudu\'\' savladali mladi tim Sautemptona.

Čarlton Atletik

Gosti igraju u vipšem rangu od Lejtona, ali takmičenje u Ligi 1 za Čarlton sigurno nije zadovoljavajuće. Ovaj tim je pre dve decenije bio premijerligaš, ali po ispadanju iz elite kreće njihov strmoglavi pad. Sada su u trećem po redu rangu, a posle 16 odigranih kola su tek na 18. mestu, sa samo bodom više od prvog tima ispod crte. EFL Trojef nije im u fokusu, ali su ipak odlično stratovali u ovom takmičenju i u prva dva kola su zabeležili dve ubedljive pobede. Oba puta su igrali na svom terenu, Krouli su dobili sa 6:1, dok su mladi tim \'\'svetaca\'\' iz Sautemptona dobili sa 4:1. U prvenstvu su u poslednja tri kola uzeli sedam bodova i malo popravili raspoloženje. Slavili su i u utakmici FA kupa u subotu protiv Havanta.

Predlog

Ove dve ekipe su kvalitetnije od preostala dva tima iz ove grupe, pa će u dalje takmičenje, samo je pitanje sa koje pozicije. Možda će to rešiti ovaj duel, ali je verovatnije da se to sazna nakon revašna. Što se tiča meča u utorak, očekujemo efikasnu igru i bar po gol sa obe strane. Za Gg u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.