Četvrtak, 11/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
11/11Australija vs Saudijska Arabija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/11/2021 14:09
Poznato je da se sredinom nedelje nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Australije i Saudijske Arabije. Susret između ova dva tima je zakazan za 10:00h.
Australija

Iako do kraja kvalifikacija ima još čak šest mečeva već se polako nazire koje reprezentacije bi mogle da dođu do plasmana na najveću smotru fudbala.
U ovom trenutku se Australija nalazi na drugom mestu na tabeli koje vodi direktno na SP, uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Saudijsku Arabiju koja je za sada maksimalna.
U prošlom kolu je tim iz Okeanije doživeo prvi poraz u ovim kvalifikacijama i to na gostovanju kod Japana, kada je bilo 2:1, pa je sigurno da je pobeda imperativ na ovom susretu.

Saudijska Arabija

Svi navijači ove selekcije imaju pregršt razloga za zadovoljstvo pošto se Saudijska Arabija mimo svih očekivanja trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe uz maksimalnih dvanaest osvojenih bodova.
Do sada je ova selekcija odigrala četiri meča i ostvarila isto toliko trijumfa uz gol razliku 8:3.
U prošlom kolu su Saudijci odigrali jedan fantastičan meč na kom smo videli čak pet golova, a protivnik je bio Kina.
Na kraju je taj duel završen rezultatom 3:2, čime se Saudijska Arabija učvrstila na prvom mestu na tabeli.

Naš predlog

Utisak je da je došlo prve za prvi poraz Saudijske Arabije u ovim kvalifikacijama, a na sve to treba reći da ova selekcija gostuje kod Australije, koja je možda uz Japan i prvi favorit u ovoj grupi, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.