Četvrtak, 11/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
11/11Rumunija vs Island1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/11/2021 14:38
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine se polako ali sigurno bliže svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rumunije i Islanda. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Rumunija

Rumuni igraju dosta dobro u ovim kvalifikacijama, a ono što je nekako najbitnije je da i dalje sve od njih zavisi.
Naime, do kraja je ostalo još dva kola, a u ovom trenutku se ova selekcija nalazi na drugom mestu na tabeli koje vodi u baraž, i ono što treba napomenuti je da je Nemačka već overila vizu za Katar, pošto izabranici Hansija Flika imaju čak osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirane Rumune.
U prošlom kolu je Rumunija ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Jermenije, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Island

Što se tiče Islanda, svakako da smo od ove selekcije očekivali dosta više u ovim kvalifikacijama.
Kako sada stvari stoje Islanđani će dosta teško doći do plasmana na Mundijal pošto u ovom trenutku zauzimaju tek na petom mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova.
Ipak, ova selekcija i dalje ima kakvu takvu šansu da dođe do plasmana na najveću smotru fudbala, ali više od njih ništa ne zavisi, pogotovu što u ovom kolu gostuju kod Rumunije kojoj je pobeda imperativ.
Inače, u prišlom kolu je Island na svom terenu deklasirao Lihtenštajn, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Rumuni bi pobedom na ovom meču praktično zakoračili u baraž, a mišljenja smo da ova nimalo naivna selekcija to neće propustiti, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.