Petak, 12/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/11Flamengo vs BaijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/11/2021 15:02
Poslednji meč 31. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Flamenga i Baije. Meč između ova dva tima je zakazan za 23:00h.
Flamengo

Kako sada stvari stoje fudbaleri Flamenga će nakon tri uzastopne titule prvaka Brazila morati da predaju tron Atletiko Mineiru.
Naime, na osam kola do kraja šampionata, aktuelni šampion ima dvocifreni zaostatak u odnosu na prvoplasirani Mineiro, a trenutno Flamengo zauzima treće mesto na tabeli uz bod manjka u odnosu na drugoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu su izabranici Renata Gauča samo remizirali na gostovanju kod već prežaljenog Čapekoensea, a taj meč je završen rezultatom 2:2, uz podatak da smo sva četiri gola videli u prvom poluvremenu.

Baija

Baija igra zaista sjajno u poslednje vreme, i ako se nešto neplanirano ne desi, utisak je da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih, što je bez ikakve sumnje i bio primarni cilj kada je ovaj šampionat u pitanju.
Što se tiče trenutne tabele, Baija zauzima petnaesto mesto uz šest bodova viška u odnosu na tim koji se nalazi u opasnoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva petnaestoplasirana ekipa na tabeli ne zna za poraz, a u prošlom kolu je Baija ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sao Paula, a taj meč je završen rezultatom 1:0, što je svakako sjajna uvertira pred gostovanje kod aktuelnog šampiona.

Naš predlog

Flamengo mora da ide na trijumf, ali ne treba zaboraviti ni da Baija igra sjajno u poslednje vreme, pa vam ipak umesto već viđene jedinice savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila odličnu kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.