Petak, 12/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
12/11Engleska vs AlbanijaUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
11/11/2021 16:55
Situacija u grupi je relativno jasna, Englezi pobedom u ovom meču obezbeđuju plasman na Mundijal. Utakmica na Vembliju igra se u petak u 20.45.
Engleska

\'\'Gordi Albion\'\' je uspešno prošao još jedne kvalifikacije. Doduše nije još, potrebna im je jedna pobeda u dve preostale utakmice da bi i zvanično otišli u Katar. Iz osam utakmica Engleska ima 20 bodova, pobedili su šest puta, dok su dve utakmice odigrali nerešeno, u Poljskom i sa mađarskom na domaćem terenu u prethodnoj utakmici. Postoji teoretska mogućnost da jedna pobeda ne bude dovoljna, ali jedino u situaciji da Poljaci veoma ubedljivo dobiju preostala dva meča. Uglavnom, ne verujemo da će Englezi ponoviti kiks iz meča sa Mađarima, pa ne ostavljamo nikakvu šansu fudbalerima Albanije.

Albanija

Nadali su se Albanci osvajanju drugog mesta i igranju u baražu. Grupa je jaka, ali su oni nakon pobede u Mađarskoj došli u situaciju da pobedom nad Poljskom obezbede učešće u doigravanju. Mnogo se očekivao od duela sa Polajcima, ali je Albanija izgubila minimalnim rezultatom u Tirani. Odličio je gol Sviderskog u finišu meča, a taj pogodak je izazvao erupciju nezadovoljstva na tribinama, pogotovo posle proslave gola od strane fudbalera Poljske. Meč je čak bio prekinut dvadesetak minuta, ali je ipak priveden kraju. Albanija će biti kaženja, nema sumnje, ali sumnjamo da njima to nešto znači u momentu kada su propustili možda i istorijsku šansu. Trenutno jesu treći sa dva boda manje od POljske, ali Poljaci igraju sa Andorom i neće propustiti takav zicer.

Predlog

To što Albanci imaju teoretsku šansu da osvoje drugo mesto, domaćina ne zanima. Još jedan kiks na Vembliju ne dolazi u obzir, pa smo sigurni u pobedu Engleske protiv psihički i fizički ispražnjenih Albanaca. Kvota za jedinicu je niska, pa vam predlažemo igru domaćin daje bar tri gola. U Albaniji je Engleska slavila sa 2:0, a sada je naš predlog T13+ sa koeficijentom 1.88 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.