Subota, 13/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
13/11Urugvaj vs ArgentinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/11/2021 18:35
I u petak nas očekuje dosta zanimljivih mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urugvaja i Argentine. Susret između ove dve selekcije je zakazan za ponoć.
Urugvaj

Pred Urugvajem je izuzetno težak zadatak, a to je da na kraju kvalifikacija budu na jednoj od prvih pet pozicija, što će ovoj selekciji doneti plasman na Svetsko prvenstvo.
Trenutno izabranici profesora Oskara Tabareza i zauzimaju tu poziciju na tabeli, ali Luis Suarez i drugari igraju jako loše u poslednje vreme, pošto su na tri odigrana susreta bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je Urugvaj doživeo težak poraz na gostovanju kod prvoplasiranog Brazila, a taj meč je završen rezultatom 4:1.

Argentina

Kako sada stvari stoje utisak je da će Argentina bez većih problema doći do plasmana na Svetsko prvenstvo, pošto u ovom trenutku zauzimaju drugo mesto na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na recimo Čile koji se nalazi na šestoj poziciji, koja neće doneti plasman na najveću smotru fudbala.
U prošlom kolu su Leo Mesi i drugari uz dosta muke na svom terenu savladali Peru, a taj duel je završen rezultatom 1:0, i svakako treba napomenuti da su gosti promašili penal u drugom poluvremenu.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Argentina odigrala pet meča na stranii i ostvarila tri trijumfa i dva remija.

Naš predlog

Urugvajci moraju da idu na trijumf, a to neće biti nimalo lak zadatak pošto im u goste dolazi Argentina koja igra sjajno na strani u ovim kvalifikacijama.
Smatramo da ovde golovi neće izostati pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.