Subota, 13/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
13/11CSA vs Confiança1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/11/2021 23:54
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između CSA i Konfijanse. Susret između ove dve ekipe je na programu od 01:30h.
CSA

Centro Sportivo Alagojano, ili skraćeno CSA igra zaista sjajno u poslednje vreme, i ukoliko ovaj tim nastavi sa ovakvim partijama vrlo lako se može desiti da se ozbiljnije umeša u borbu za jedno od prva četiri mesta koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na gostovanju kod Avaija, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je bio četvrti vezani duel za tim iz Alagojana bez poraza, pošto je pre toga sedmoplasirana ekipa na tabeli vezala čak tri trijumfa.

Konfijansa

Nažalost, kako sada stvari stoje utisak je da ćemo fudbalere Konfijanse naredne sezone gledati u trećoj ligi.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz 35 osvojenih bodova, što je ruku na srce za samo tri boda manje u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je Konfijansa remizirala na svom terenu protiv Nautika, a taj duel je završen bez golova.
Kada su u pitanju gostovanja do sada je ova ekipa ostvarila samo tri trijumfa na strani, uz pet remija i čak devet poraza.

Naš predlog

CSA igra zaista sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će sa dobrim partijama nastaviti i na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.