Subota, 13/11 - Fudbal, Engleska, Liga 1
13/11Vikom Vonderers vs PortsmouthUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
12/11/2021 12:19
Ovo je utakmica engleske LIge 1, koja neće biti kompletna. Ipak, Vajkomb i Portsmut igraju u standardnom terminu u subotu od 16 časova.
Vajkomb

Domaći Vondererski se dobro drže u prvenstvu i dalje su u vrhu tabele Lige 1. Za njih je pre deset dana stigao neprijatan poraz na domaćem terenu od Ipsviča, i umesto da pobedom odu na vrh tabele, sada su na četvrtom mestu. Taj poraz kao da je najavio nešto slabija izdanja u dva kupa, prvo su igrali nerešeno sa Hartlpulom u FA kupu, pa će morati petoligaša da eliminišu u ponovljenom susretu na svom terenu, a onda su izgubili u EFL Trofeju od Brtona sa čak 5:0 kao domaćini. Međutim, to takmičenje nije merodavno i u Vajkombu su ga iskoristili da odmore većinu prvotimaca pred važan duel sa Portsmutom.

Portsmut

Ovaj tim je nekada bio premijerligaš, ali se od tada suočio sa brojnim problemima, od finansijskog kraha, sve do ispadanja u treću ligu. Povratak ide dosta teško, Portsmut nikako da se domogne ni Čempionšipa, a o Premijer ligi i da ne govorimo. Prethodnu sezonu završili su na osmom mestu, a plasman u plej of im je izmakao u poslednjem kolu kada su na svom terenu izgubili od Akrigtona. Sada su loše počeli šampionat, posle treći su tek na 14. mestu, ali su od zone doigravanja udaljeni samo dve pobede. Prvenstv je dugo, ima vremena za Portsmut, mada su u poslednjih pet kola pobedili samo jednom. Ipak, nisu izgubili u tri kola pre ovoga i sa dosta optimizma odlaze u Vajkomb.

Predlog

Vajkomb je neočekivano pre dve sezone ušao u Čempionšip, to je bila ona sezona koja prekinuta zbog korone. Međutim, nisu bili spremni za to jako takmičenje i posle samo jedne sezone vratili su se u Ligu 1. Sada ulazak u drugu ligu nije prioritet, mada imaju jedno veliko iskustvo iza sebe, što im može pomoći u trci sa ostalim ekipama. Domaćin je favorit u ovom duelu, ali je realnije igrati na golove, kojih uvek ima u mečevima Vajkomb Vonderersa. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent za T12+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.