Subota, 13/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
13/11Bragantino vs FortalezaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
13/11/2021 02:48
Brazilska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bragantina i Fortaleze. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 23:00h.
Bragantino

Ko bi rekao da će se fudbaleri Bragantina u ovom delu šampionata nalaziti na petom mestu na tabeli, koje inače na kraju sezone donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
Sigurno je da svi navijači ovog tima mogu da budu za sada prezadovoljni, a kruna sezone bi bio plasman među prve četiri ekipe na kraju prvenstva, pošto to donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
Inače, u prošlom kolu je Bragantino doživeo treći uzastopni poraz i to na gostovanju kod Santosa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Fortaleza

Fortaleza je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Kopa Libertadores, što bi bio zaista ogroman uspeh za ovaj tim.
U prošlom kolu je Fortaleza na svom terenu remizirala protiv Sao Paula, i to nakon gola koji su primili u sudijskoj nadoknadi.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Fortaleza ostvarila šest trijumfa na strani, uz tri remija, ali i sedam poraza.

Naš predlog

Radi se o dve ekipe ujednačenog kvaliteta, što nam uostalom najbolje pokazuje i trenutna tabela pošto i jedni i drugi imaju isti broj bodova.
Ipak, domaćin ima ogromnih problema kada je u pitanju sastav tima za ovaj meč, zbog čega i dajemo prednost Fortalezi i savetujemo vam da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.