Nedelja, 14/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
14/11Španija vs Švedska1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/11/2021 15:50
U nedelju se nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a ovoga puta nas očekuju mečevi poslednjeg kola. Za vas smo analizirali duel između Španije i Švedske koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Španija

Španci u poslednjih godinu, dve ponovo počinju da podsećaju na onaj tim koji je pre nekih desetak godina harao svetskim i evropskim fudbalom.
Nažalost, četa Luisa Enrikea je poražena u finalu Lige Nacija od Francuza, i to nakon jednog poprilično diskutabilnog gola koji su postigli "trikolori".
Kada je plasman na najveću smotru fudbala u pitanju, "crvena furija" i dalje drži sve u svojim rukama pošto se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe uz bod viška u odnosu na drugoplasirane Šveđane.

Švedska

Poput Španaca i selekcija Švedske u poslednje vreme pruža izuzetno dobre partije a svakako da bi kruna svega toga bio direktan plasman na Svetsko prvenstvo, što neće biti nimalo lak zadatak obzirom da je ovoj selekciji potreban trijumf na gostovanju kod Španaca, koji trenutno drže prvo mesto uz bod viška u odnosu na Šveđane.
Do sada je Švedska odigrala sedam mečeva u ovim kvalifikacijama, i ostvarili pet trijumfa i dva poraza.
Utisak je da bi sve bilo drugačije da su Šveđani u prošlom kolu slavili na gostovanju kod Gruzije, kada je domaćin pobedio sa 2:0, ali i uprkos svemu tome, izabranici selektora Andersona i dalje drže sve u svojim rukama, ali će do Mundijala morati težim putem.

Naš predlog

Reč je o dve i te kako kvalitetne selekcije, ali ovoga puta prednost ipak dajemo "crvenoj furiji" koja važi za ekipu koja igra sjajno na svom terenu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.