Ponedeljak, 15/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
15/11Botafogo vs Operário PR1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/11/2021 16:11
Poput Serije A i brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Operarija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Botafogo

Poznato je da je Botafogo prošle sezone ispao iz društva najboljih, i sigurno je da ovoj trofejnoj ekipi nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Kako sada stvari stoje deluje da će se Botafogo ekspresno vratiti u Seriju A, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na petoplasirani CRB, a poznato je da četiri prvoplasirana tima iz Serije B na kraju prvenstva dolaze do plasmana u društvo najboljih.
U prošlom kolu je lider na tabeli remizirao na gostovanju kod Ponte Prete, a taj susret je završen bez golova.

Operario

Primarni cilj Operarija je opstanak u društvu najboljih i sva je prilika da će ova simpatična ekipa i doći do toga.
Naime, u ovom trenutku se Operario nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestoj pozicji, uz čak osam bodova viška u odnosu na tim koji će se na kraju šampionata preseliti u niži rang.
Na poslednjih pet susreta ova ekipa je ostvarila čak tri trijumfa, uz jedan remi, ali i jedan poraz, a u prošlom kolu je Operario na svom terenu odigrao jedan dobar meč i bez većih problema savladao Remo, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Botafogo bi se ovim trijumf znatno približio ka plasmanu u Seriju A, a smatramo da domaća ekipa neće to da propusti, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.