Ponedeljak, 15/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
15/11Škotska vs DanskaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
13/11/2021 15:26
U ponedeljak su na programu mečevi poslednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Škotske i Danske. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Škotska

Pre svega, treba reći da ovaj meč nema neki veliki takmičarski značaj, obzirom da je Danska odavno overila prvo mesto a da su Škoti obezbedili drugu poziciju u grupi, što im donosi plasman u baraž.
Utisak je da svi navijači domaćina imaju dosta razloga za zadovoljstvo, obzirom da se ova selekcija izborila za plasman u baraž i to drugi put zaredom, pošto je poznato da su u baražu za Evropsko prvenstvo eliminisali selekciju Srbije.
U prošlom kolu kvalifikacija za Mundijal, Škoti su ostvarili novi trijumf i to na gostovanju kod Moldavije, kada je bilo 0:2.

Danska

Nakon fantastičnih partija na Evropskom prvenstvu kada je po mnogim mišljenima ova selekcija pokradena u polufinalu sa Englezima, Danci su sa potpuno istim partijama nastavili i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo gde na devet odigranih susreta imaju isto toliko trijumfa i odavno su se kvalifikovali za Mundijal.
Nažalost, izabranici Kaspera Hjumlanda su tek u prošlom kolu primili prvi gol u ovim kvalifikacijama, i to na svom terenu od Farskih Ostrva, pošto je taj meč završen rezultatom 3:1.
Kada su u pitanju gostovanja, polufinalista EP je na četiri odigrana susreta ostvario isto toliko trijumfa.

Naš predlog

Pošto meč nema takmičarski značaj, vrlo je moguće da se selektori obeju reprezentacija odluče za nešto izmenjene sastave i u takvoj situaciji smatramo da je najbolje da probate sa golovima, kojih bi vrlo lako moglo da bude na obe strane.
Predlažemo vam da odigrate igru GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.