Ponedeljak, 15/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
15/11Austrija vs MoldavijaUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
14/11/2021 14:09
Na kraju ovog kvalifikacionog ciklusa u Beču Austrija dočekuje Moldaviju. Meč se igra u ponedeljak u 20.45.
Austrija

I pored činjenice da nisu stigli do bar drugog mesta u grupi, Austrijanci će ipak igrati u baražu za plasman na Mundijal. Oni su to zaslužili zbog učinka u Ligi nacija, pošto su najboljeplasirana ekipa koja nije stigla ni do plasmana, ni do baraža. Međutim, učinak u ovim kvalifikacijama nije ohrabrujući. Pred poslednje kolo su tek na četvrtom mestu, ali sa istim brojem bodova kao i trećeplasirani Izrael. Danska je nadmoćno osvojila prvo mesto, a na drugom se našla, pomalo iznenađujuće, selekcija Škotske. Austrija je izgubila čak četiri puta u ovim kvalifikacija, dva puta od Danske i po jednom od Škotske i Izraela. Baš je poraz od Škotske u Beču na kraju bio koban po njih.

Moldavija

Verujemo da su Moldavci jedva čekali kraj kvalifikacija i mučenja koja su doživaljavali. U devet odigranih utakmica uspeli su da osvoje samo jedan bod, i to protiv Farskih Ostrva na svom terenu. Primili su čak 26 golova, skoro tri po utakmici. Ništa dobro ne piše se ovoj selekciji ni u narednim takmičenjima, nemoguće je očekivati da ih gledamo na nekom velikom takmičenju, a njima je Liga nacija jedino takmičenje u kome mogu nekoga da pobede. Uspeh njihovog šampiona u fudbalu, ekipe Šerifa, mogao bi da bude zamajac za neke bolje dane, ali taj tim je ionako sastavljen samo od stranaca, što za moldavski fudbal malo znači.

Predlog

Austrijanci moraju da koriste svaku utakmicu da bi se uigravali za predstojeći baraž. Tako će za njih i utakmica sa Moldavijom biti neka vrsta pripremnog meča, dok za goste ne znači ništa. Zato očekujemo ubedljivu pobedu Austrije, koja je i u Moldaviji slavila sa 2:0. Sada verujemo da će dati bar tri gola, i tako možda doći do trećeg mesta. Za igru domaćin daje tri gola u kladionici Maxbet koeficijent iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.