Ponedeljak, 15/11 - Fudbal, Španija, Segunda
15/11Malaga vs Tenerife1X2tip: X
7 / 10 Ulog
14/11/2021 14:32
U poslednjoj utakmici 16. kola španske Segunde Malaga dočekuje ekipu Tenerifa. Utakmica se igra u ponedeljak u 21.
Malaga

Dosta promenjivo igra ekipe Malage u ovoj sezoni. Imaju po 5 pobeda, poraza i remija. To je u ovom trenutku dovoljno samo za 13. mesto, što je daleko od njihovim ambicija. Malaga će se teško uključiti u borbu za jedno od prva dva mesta, koja na kraju sezone vode u La Ligu, ali bi ipak mogli do plej ofa. Za to su im neophodne pobede, a onih ih sada imaju premalo. Malaga igra sjajno na svom terenu, na sedam odigranih mečeva imaju pet pobeda i samo dva remija, ali kada odu van svog stadiona, onda su \'male mace\'\', pa su doneli samo tri boda. U prošlom kolu su poraženi na gostovanju od Kartagene.

Tenerife

Ostrvljani su u dobroj formi, što je podgrejalo nade navijača da mogu do povratka u Primeru. Međutim, konkurencija je izuzetno jaka, pa to isto žele i Almerija, Valjadolid, Eibar. Las Palmas i mnogi drugi. Trenutno četvrto mesto nije uopšte loše, a bod ili tri u duelu sa Malagom šalju ih na treću poziciju, odmah iza Almerije i Eibara. Tenerife su u prethodna četiri meča uzele deset bodova, imaju tri pobede i jedan remi, i ako nastave u tom stilu, mogli bi već na polovini sezone da budu među dve prvoplasirane ekipe. Prošlu sezonu Tenerife su završile tek na 14. poziciji, pa je ova sezona, već sada, mnogo bolja i mnogo više obećava. U prošlom kolu, na domaćem terenu, Tenerife su pobedile Đironu, bilo je 2:1 protiv Katalonaca, a kada gostuju već su četiri puta doneli ceo plen. Poslednje gostovanje završeno je bez golova kod novajlije Ibice.

Predlog

Malaga je odlična kao domaćin, a Tenerife kao gost. Međutim, u međusobnom duelu ne mogu obe ekipe da pobede. Najrelanije je da bude nerešeno, kao što je i bilo na njihovom poslednjem odmeravanju snaga u Malagi, prošle sezone. Predlažemo vam x, a koeficijent za nerešen rezultat u kladionici Maxbet iznosi 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.