Utorak, 16/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
16/11Atletiko PR vs Atletiko Mineiro1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/11/2021 23:36
Još vrlo malo je ostalo do završetka brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Paranensea i Atletiko Mineira. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Atletiko Paranense

Fudbaleri Atletiko Paranensea igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, ali ono što je nekako najbitnije je svakako činjenica da će ova ekipa po svemu sudeći i naredne sezone igrati u društvu najboljih, ali ne samo to.
Naime, Paranense se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Kopa Sudamerikanu.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je Paranense poražen na gostovanju kod Internasionala, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Atletiko Mineiro

Kako sada stvari stoje sva je prilika da će fudbaleri Atletiko Mineira doći do titule šampiona Brazila i to posle čak pedeset godina.
Naime, Hulk i drugari se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli brazilske Serije A uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo.
Na poslednjih pet susreta Mineiro je ostvario četiri trijumfa uz jedan poraz i to upravo na gostovanju kod Flamenga kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Korintijansa, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do titule šampiona Brazila, Mineiro prosto mora da slavi na ovakvim mečevima, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa odličnom kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.