Utorak, 16/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
16/11Crna Gora vs TurskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/11/2021 00:48
U utorak su na programu i poslednji mečevi u ovim kvalifikacijama, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Crne Gore i Turske. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Crna Gora

Iako je još pri žrebu bilo jasno da će se Crna Gora teško umešati u borbu za plasman na jedno od prva dva mesta koje donosi plasman na Mundijal i u baraž, slobodno možemo govoriti o tome da se ova selekcija nimalo nije obrukala u ovim kvalifikacijama.
To smo nekako možda i najbolje videli u prošlom kolu kada je ova reprezentacija na svom terenu uspela da izvuče bod u duelu protiv prvog favorita u grupi - Holandije, a taj duel u Crnoj Gori je završen rezultatom 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa ostvarila jedan trijumf, dva remija i jedan poraz.

Turska

I dalje je sve otvoreno kada je Turska u pitanju, a kako sada stvari stoje utisak je da će ovoj selekciji pobeda na teškom gostovanju kod Crne Gore biti dovoljna za plasman makar na drugo mesto na tabeli, što na kraju donosi baraž, iako nije isključeno da bi izabranici Štefana Kunca na kraju mogli da završe i kao prvi.
Naime, trenutno se "lale" nalaze na prvom mestu sa dvadeset osvojenih bodova, a dva boda manje ima Turska, koliko ima i trećeplasirana Norveška, pa je jasno da su sve tri selekcije i dalje u igri.
Inače, Turci su u prošlom kolu ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Gibraltara, a taj duel je završen rezultatom 6:0.

Naš predlog

Iako su Turci veliki favoriti na ovom duelu, smatramo pre svega da će ovo biti jedan meč sa dosta golova, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.