Četvrtak, 18/11 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
18/11Hunior vs La Equidad1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
16/11/2021 13:13
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz kolumbijske lige, a ovoga puta smo se opredelili za susret između Juniora i La Ekidada. Duel između ove dve ekipe je na programu od 02:05.
Junior

Od četvrtka su na programu mečevi zaostalog kola kolumbijske Klausure, a Junior i dalje drži sve u svojim rukama i veoma blizu je plasmana u Aperturu.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na devetoplasirani Jaguares i tri boda više u odnosu na desetoplasiranu Bukaramangu.
Na poslednjih pet mečeva, Junior je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli remizirao u gostima kod Santa Fea kada je bilo 1:1.

La Ekidad

Nažalost, fudbaleri La Ekidada više nemaju ni teoretskih šansi za plasman u Aperturu, pošto se ova ekipa trenutno nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na Envigado, koji trenutno drži tu osmu poziciju koja je i poslednja koja donosi plasman u doigravanje.
Na pet poslednjih susreta je La Ekidad ostvario dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila trijumf na svom terenu protiv Amerike De Kali, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da su fudbaleri Juniora veliki favoriti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.