Četvrtak, 18/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
18/11Flamengo vs Korintijans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/11/2021 14:49
Još vrlo malo je ostalo do kraja brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Korintijansa. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Flamengo

Kako sada stvari stoje sva je prilika da će se prekinuti Flamengova višegodišnja dominacija u brazilskom fudbalu.
Naime, ova ekipa ima ozbiljan zaostatak u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro koji je na pragu da posle 50 godina dođe do titule šampiona Brazila.
U prošlom kolu su izabranici Renata Gauča ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Sao Paula, a taj duel je završen rezultatom 0:4, zbog čega aktuelni šampion Brazila u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj duel protiv Korintijansa, iako će na njemu nastupiti bez Felipe Luisa, Araskaete, Isle i Pedra a najverovatnije i bez prvog golmana Alveša.

Korintijans

Što se tiče Korintijansa, ova ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Bragantino, a primarni cilj će upravo biti i plasman na tu četvrtu poziciju koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
U prošlom kolu je Korintijans ostvario jedan veoma važan trijumf na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Kujabe, a na tom meču smo videli čak pet golova, pošto je taj duel završen rezultatom 3:2.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Korintijans odigrao šesnaest mečeva na kojima je ostvario pet trijumfa, sedam remija i četiri poraza.

Naš predlog

Flamengo nema mnogo izbora do kraja šampionata, pošto aktuelni šampion Brazila mora da pobedi sve mečeve do kraja prvenstva i nada se nekom kiksu prvoplasiranog Mineira.
Naravno, treba napomenuti da Flamengo igra sjajno na domaćem terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.