Petak, 19/11 - Fudbal, Argentina, Primera
19/11Banfild vs Aldosivi1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/11/2021 17:35
U noći između četvrtka i petka se nastavljaju mečevi 21. kola argentinske Superlige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Banfilda i Aldosivija. Duel između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Banfild

Fudbaleri Banfilda imaju dosta problema u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
To se možda i najbolje videlo u prethodna dva kola kada je ova ekipa prvo slavila na svom terenu protiv Veleza u jednom veoma zanimljivom meču koji je završen rezultatom 2:1, da bi nakon toga Banfild slavio i na gostovanju kod Gimnazije, u susretu koji je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Banfild odigrao devet mečeva na svom terenu i ostvario samo dva trijumfa, dva remija i pet poraza.

Aldosivi

Aldosivi takođe ne blista ove sezone, pošto se ova ekipa trenutno nalazi tek na 22. mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na poslednjeplasirani Arsenal Sarandi.
U prošlom kolu je ovaj simpatični tim doživeo težak poraz na svom terenu od Boke Juniors, kada je bilo 0:3, a utisak je da je tim sa "Bombonjere" mogao i do ubedljivije pobede.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Aldosivi odigrao devet mečeva van svog terena na kojima je ostvario samo dva trijumfa, tri remija i četiri poraza.

Naš predlog

Banfild je u poslednjih nekoliko mečeva dosta popravio svoju formu, pa smo mišljenja da će sa dobrim partijama nastaviti i na ovom duelu protiv Aldosivija, koji i inače ne briljira na strani, zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.