Četvrtak, 18/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
18/11Novi Pazar vs Čukarički1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/11/2021 12:02
Najzad je na red došlo odigravanje utakmice između Novog Pazara i Čukaričkog, koja je trebalo da se igra još u 2. kolu. Meč je na programu u četvratk u 15 časova.
Novi Pazar

Novopazarci su na začelju tabele i jaz između njih, i ekipa koje se takođe bore za opstanak, konstantno se povećava. Zanimljivo je da u prethodna tri kola nisu izgubili, ali nisu ni pobedili, pošto su tri puta igrali nerešeno, sva tri puta rezultat je bio 1:1. Dok je bod iz Kruševca bio sasvim zadovoljavajući, u naredna dva meča igrali us na svom terenu i nisu pobedili Radnik i TSC. Sada su u seriji od čak sedam utakmica bez pobede, i sa ukupno 10 bodova iz 15 mečeva zauszimaju poslednju poziciju na tabeli. Imaju, doduše, ovaj zaostali meč, koji je trebalo da se igra još letos, ali je odložen zbog obaveza \'\'Brađana\'\' u evropskim kvalifikacijama. Pobeda bi mnogo značila timu iz grada na reci Jošanici, ali bi i jedan bod bio značajan.

Čukarički

Ekipa sa Banovog Brda je na mestu na kome želi da završi sezonu, a to je treća pozicija, odmah iz večitih rivala. Krajnji cilj Čukaričkog je novi plasman u Evropu, pogotovo posle neočkievanog ispadanja iz domaćeg Kupa na samom strtu i to od drugoligaša Loznice. Taj susret je i jedini veći kiks Čukaričkog u aktuelnoj sezoni, ako ne računamo onaj ubedljivi poraz u Švedskoj od Hamarbija kada su ispali iz Evrope i pored pobede od 3:1 u Beogradu. Iz 15 utakmica sakupili su 26 bodova, imaju tri više od Vojvodine i Napretka, s tim da Krupevljani imaju i utakmicu više odigranu. Međutim, četa Saše Ilića nije pobedila na dva poslednja gostovanja, prvo su poraženi od lidera Partizana sa 2:0, da bi na Krovu tržnog centra, u malom gradskom derbiju, odigrali 1:1 sa Voždovcem.

Predlog

Gosti su kvalitetniji sastav, u svakom slučaju, ali ne verujemo da će im biti lako kraj Jošanice. Ipak, \'\'Brđani\'\' su dobili prethodnih pet mečeva sa Novim Pazarom, pa verujemo da će i šesti. Predlažemo vam dvojku, za koju je koeficijent u kladionici CircusCasino 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.