Petak, 19/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
19/11Sandhausen vs NirnbergDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
17/11/2021 12:35
U nastavku nemačke Cvajte, u okviru 14. kola, u Zandhauzenu gostuje ekipa Nirnberga. Meč je na programu u petak u 18.30.
Zandhauzen

Za domaću ekipu pauza u prvenstvu došal je u baš nezgodnom momentu. Zandhauzen je prvi put u sezoni vezao tri meča bez poraza, imali su dva remija i pobedu, i taman su počeli uspon sa dna tabele, na kome su od početka sezone. Posle remija sa Hanzom u Roštoku, i Verderom na svom terenu, Zandhauzen je slavio na gostovanju u Drezdenu i popeo se na 16. mesto. Iza njih su samo sa bodom manje, i poslednjeplasirani Ingolštat koji ima samo 5 bodova na kontu. Zandhauzen je sakupio 13, ali ima i jednu zaostalu utakmicu u kojoj tek treba da se sastanu sa vodećim Sankt Paulijem. Start sezone za ovaj klub bio je katastrofalan, u prva tri kola uzeli su samo bod, a nisu dali nijedan gol. Pritom su već u prvom kolu završili i takmičenje u DFB kupu.

Nirnberg

Nekadašnji velikan nemačkog fudbala, ekipa Nirnberga, non stop se nalazi između Bundeslige i Cvajte. Sada su u drugoj ligi, a posle skoro polovine prvenstva nalaze se na 6. mestu sa 21 osvojenim bodom. To je dobra pozicija za napad na Bundesligu, s obzirom da vodeći Sankt Pauli ima samo pet bodova više, mada sastav i predgrađa Hamburga ima i jedan zaostali meč, baš protiv sadašnjeg rivala Nirnberga, ekipe Zandhauzena. Pred odlazak na prinudnu pauzu zbog reprezentativnih obaveza, Nirnberg nije bio u dobroj formi. Izgubili su dva derbija, prvo na gostovanju kod Darmštata, a onda i od Verdera na svom terenu. Imali su petnaestak dana da se presaberu za finiš jesenjeg dela sezone i pokušaju da se učvrste u vrhu tabele, sa namerom da na proleće napadnu povratak u elitu nemačkog fudbala.

Predlog

U prošloj sezoni, u duelu ova dva tima, obe ekipe su bile uspešne kao domaćini. Da se ovaj meč igrao pre meseca dana, recimo, Nirnberg bi bio apsolutni favorit, ali posle rezultata u poslednja tri kola, možemo reći da je Zandhauzen u usponu forme i da nije autsajder u ovom duelu. Zato ćemo izbeći konačan ishod i predložiti vam igra gol-gol, za koju u kladionici CircusCasino dobijate koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.