Petak, 19/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
19/11Sampaio Corrêa vs Kruzeiro1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/11/2021 22:14
Brazilska Serija B, polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sampajo Koreje i Kruzeira. Meč između ova dva tima je na programu od 01:00h.
Sampajo Koreja

Sampajo Koreja se trenutno nalazi na sredini tabele, ali i pored toga treba reći da ovaj tim ima samo pet bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju napustiti Seriju B, pa se vrlo lako može desiti da se Sampajo do kraja šampionata bori za opstanak.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Nautika, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na svom terenu, do sada je Sampajo Koreja odigrala osamnaest susreta i ostvarila devet trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Kruzeiro

Nažalost, Kruzeiro će veoma teško doći do šanse da se bori za plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, gde je bez ikakve sumnje ovom velikanu i mestu.
Naime, jedan od trofejnijih brazilskih klubova se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i desetoplasirana Sampajo Koreja kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Takođe, Kruzeiro ima samo pet bodova viška u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u opasnoj zoni, pa je sigurno da će pobeda u ovom duelu biti veliki imperativ.

Naš predlog

Barem na papiru, Kruzeiro ima dosta ozbiljniji sastav i mišljenja smo da će gosti to i pokazati na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.