Petak, 19/11 - Fudbal, Francuska, National
19/11Šateru vs Orléans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/11/2021 09:23
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz francuske treće lige, a ovoga puta smo se opredelili za meč između Šatorua i Orleana. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Šatoru

Primarni cilj Šatorua je naravno povratak u drugu francusku ligu ili bolje rečeno Ligu 2, a deluje da to neće biti nimalo lak zadatak, obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli.
Međutim, ono što treba istaći je da ova ekipa trenutno ima samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Vilfranš, a poznato je da treće mesto na kraju prvenstva donosi baraž za ulazak u Ligu 2, što bi i te kako zadovoljilo sve navijače ovog kluba.
Inače, u prošlom kolu je Šatoru slavio na gostovanju kod Red Stara a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Orlean

Nakon trinaest odigranih kola Orlean se nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, ali uz samo bod viška u odnosu na najugržoenije ekipe na tabeli, pa ako se po jutru dan poznaje utisak je da će se jedanaestoplasiri tim sa tabele do kraja sezone boriti za opstanak.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je doživela jedan poraz uz dva trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Orlean ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Kreteila, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz podatak da je domaća ekipa do trijumfa na ovom duelu došla nakon gola koji su postigli u finišu susreta.

Naš predlog

Šatoru igra sjajno u poslednje vreme, a naročito se to odnosi na domaći teren zbog čega ovoj ekipi i dajemo veće šanse na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fenomenalnu kvotu 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.