Subota, 20/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
20/11Njukasl Junajted vs Brentford1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/11/2021 12:24
Da li je vreme za prvu pobedu Njukasla u sezoni? \'\'Svrake\'\', sa novim trenerom, dočekuju debitanta. Meč protiv Brentforda igra se u subotu u 16 časova.
Njukasl

Pored svih zanimljivih duela u ovom kolu Premijer lige, oči fudbalskog sveta biće uprene na Sent Džejms Parku, gde će Njukasl, sa novim trenerom Edijem Hauom, dočekati Brentford. Posle 11 kola \'\'Svrake\'\' još nemaju pobedu, pa je bilo logično da se trener Stiv Brus neće zadržati na klupi. Odlukom novih vlasnika, arapskih bogataša, novi menadžer tima sa severa Engleske je bivši trener Bornmuta, Edi Hau. Ovaj stručnjak je sa \'\'Trešnjicama\'\' iz treće lige stogao do elite, ali se prethodne sezone rastao za ekipom koja je sada lider Čempionšipa. Njukasl je, rekli smo, još bez pobede, ali je u tri prethodna kola dva puta ostao neporažen. Izgubili su od Čelsija na svom terenu, ali su zato doneli pšo bod sa gostovanja Palasu i Brajtonu, i sada sa pet bodova ukupno zauzimaju pretposlednje, 17- mesto, na tabeli.

Brentford

Posle odlično starta sezone Brentford je počeo da pokazuje slabosti. Posle četiri vezana poraza \'\'Pčelice\'\' su pale na 14. mesto, a od prvog tima u zoni ispadanja imaju samo četiri boda više. Kad se sve sabere i oduzme, kada je Brentford u pitanju, može se reći, veliki promet, mala zarada. Debitant je zadivio na utakmicama sa Arsenalom, Vest Heom i Liverpulom, ali je u dva prethodna kola izgubio od Barnlija i Noriča, poslednjeplasiranog tima, i sve ono ranije bacio u vodu. Takj poraz od \'\'Kanarinaca\'\', sa kojima su ušli u elitu, teško je pao svima u ovom londonskom kraju, pa je pauza stigla u pravom trenutku. Brentford na sever ide dosta oslabljen, pa će trener Tomas Frank imati mnogo problema oko sastavljanja tima.

Predlog

Nikada Brentford i Njukasl nisu igrali u Premijer ligi međusobni meč, što je i logično s obzirom da su \'\'Pčelice\'\' debitanti u eltiti. Ipak, četiri puta su se sastajali u Čempionšipu, a jednom u EFL kupu. Njukasl je dobio sva četiri meča u Čempionšipu, ali je Brentford slavio u poslednjem odmeravanju snaga u EFL kupu, pre nešto manje od godinu dana. Smatramo da će Njukasl dobiti ovaj meč. Jednostavno, \'\'Svrake\'\' moraju da pobede, da ne bi došli u situaciju da pojačanja na zimu, ili na leto, dovode za drugu ligu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.