Nedelja, 21/11 - Fudbal, Argentina, Primera
21/11Boka Juniors vs Sarmijento1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/11/2021 17:15
Argentinska Primera polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Sarmijenta. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23:15h.
Boka Juniors

Godinama unazad je Boka Juniors uglavnom bez većih problema dolazila do titule šampiona Argentine, ali kako sada stvari stoje to ovog puta neće biti slučaj.
Naime, tim sa "Bombonjere" se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt koji će po svemu sudeći postati novi šampion Argentine.
Inače, u prošlom kolu je Boka posle dva uzastopna poraza konačno odigrala jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod Aldosivija, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Sarmijento

Što se Sarmijenta tiče, ova ekipa se trenutno nalazi na osamnaestom mestu na tabeli, a ono što karakteriše igru ove ekipe su izuzetno promenljive partije.
Primera radi na poslednjih pet mečeva je osamnaestoplasirana ekipa na tabeli ostvarila jedan trijumfa, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Sarmijento mimo svih očekivanja na svom terenu doživeo poraz od Sentral Kordobe, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva van svog terena i ostvarila jedan trijumf, četiri remija i četiri poraza.

Naš predlog

Utisak je da će Boka Juniors bez većih problema slaviti na svom terenu protiv Sarmijenta koji važi za jednu od najgorih gostujućih ekipa u ligi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.