Subota, 20/11 - Fudbal, Španija, La Liga
20/11Barselona vs Espanjol1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
18/11/2021 18:27
Ovog vikenda nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva u okviru španske La Lige, a za vas smo analizirali derbi Katalonije u kom će Barselona na \"Nou Kampu\" dočekati Espanjol. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Barselona

Vest koja je u prethodnih nedelju dana odjeknula Evropom je svakako povratak Ćavija u Barselonu, i to na mesto trenera, nakon što se klub rastao sa Ronaldom Kumanom.
Trenutno se Barsa nalazi tek na devetom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Real Sosijedad.
U prošlom kolu je tim sa "Nou Kampa" samo remizirao na gostovanju kod Selte, a taj duel je završen rezultatom 0:3, iako je Barselona u jednom trenutku imala čak i tri gola prednosti, ali je tim iz Viga došao do izjednačenja u poslednjim trenucima susreta, što je dovelo do velikog slavlja navijača domaće ekipe.

Espanjol

Fudbaleri Espanjola su se prošle sezone vratili u najkvalitetniji rang španskog fudbala, i to ekspresno, pošto su samo jednu sezonu proveli u Segundi.
Primarni cilj će ovog puta ipak biti opstanak u ligi, i kako sada stvari stoje utisak je da svi navijači tima iz Katalonije imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije fudbalera ovog tima.
Naime, Espanjol se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu uz isti broj bodova kao i Barselona kod koje gostuju ovog puta.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Granade a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ćavi će učiniti sve da na svom debiju zabeleži trijumf, a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.