Subota, 20/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
20/11Union Berlin vs Herta BSCUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
18/11/2021 18:50
Pred nama je peti berlinski derbi koji se igra u Bundesligi. Domaćin je Union, a meč je na programu u subotu u 18.30.
Union Berlin

Već treću sezonu Union uspešno plovi kroz Bundesligu. Ovaj tim je bio debitant kada je ušao u elitu, a već posle druge sezone izborio je plasman u Evropu. Sada se Union takmiči u Ligi konferencija, a kako igraju u domaćem prvenstvu, možda bi naredne sezone mogli i u Ligu Evrope. Takmičenje u Ligi konferencija ne ide po planu, izgubili su već tri puta u dosadašnja četiri kola, i ako hoće dalje moraju pobediti u dva preostala meča sa Slavijom u Berlinu i Makabijem u Haifi. U Bundesligi su sasvim solidni, mada nemaju pobedu u prethodna tri kola. Izgubili su od Bajerna kući, ali su doneli po bod iz Štutgarta i Kelna. U Štutgartu su bili blizu pobede, ali je domaćin izjednačio sa igračem manje u sudijskoj nadoknadi, a i Keln je poravnao pred kraj meča.

Herta

Prethodna sezona bila je jako loša za Hertu, strahovali su za svoj status sve do samog kraja šampionata, a očekivalo se da ove sezone budu mnogo bolji. Mada su dovedena dobra pojačanja, Herta još uvek nije na nivou koji se želi. Posle 11 kola nalaze se na 13. mestu sa 13 osvojenih bodova, a pre odlaska na pauzu uzeli su samo jedna bod na dve prethodne utakmice. Izgubili su na gostovanju u Sinshajmu od Hofenhajma, da bi onda remizirali sa Leverkuzenom na svom Olimpijskom stadionu. Protiv Uniona je bilo zanimljiov u prethodna četiri prvestva meča, Herta je dobila dva duela, jedan je okončan remijem, a jedino su u prvom odmeravanju snaga fudbaleri Uniona slavili.

Predlog

Domaćin je u boljoj formi i bliži je pobedi. Međutim, oni već u četvrtak imaju novi važan okršaj u Ligi konferencija, posle dva uzastopna poraza od Fejnorda. Možda Herta iskoriti tu činjeicu, pa nećemo igrati konačan ishod, već golove. Predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent u kladonici MaxBet iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.