Nedelja, 21/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
21/11Frajburg vs Ajntraht FrankfurtDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
20/11/2021 19:11
Frajburg je prvi put pao u prošlom kolu, a sada ima težak okršaj sa timom iz Frankfurta. Meč se igra u nedelju u 15.30.
Frajburg

Do prošlog kola i gostovanja šampionu Bajernu, Frajburg je bio bez poraza, jedini u Bundesligi. Nisu razočarali ni na Alijanc areni, ali osim časnog poraza nisu uspeli da urade ništa više. Međutim, neuspeh protiv Bajerna uvek morate da ukalkulišete kada igrate u Bundeslili, pa ne verujemo da ima previše razočaranja u taboru tima iz Frajburga. Fudbal je u ovom gradiću izuzetno popularan, pa je od ove sezone drugi timbundesligaša iz Frajburga član treće lige. Frajburg je trenuto na trećem mestu, i bez obzira na ishod duela sa Ajntrahtom ostaće na toj poziciji i nakon 12. kola Bundeslige.

Ajntraht

Ekipa iz grada na reci Majni igra ispod svih očekivanja u aktuelnoj sezoni. Tu mislimo na domaća takmičenja, pošto su pred ovo kolo bili tek na 14. mestu sa 12 osvojenih bodova. Bili bi još slabiji da nisu slavili u prethodnom kolu, poslednjem pred pauzu, na gostovanju u Firtu protiv novajlije Grojtera, najslabijeg tima u ligi. Taj trijumf im je bio tek drugi u ovom prvenstvu, pošto su prethodno tri boda osvojili samo još na gostovanju Bajernu u Minhenu, što je bila prava senzacija. Na svom stadionu Ajntraht još nema pobedu u prvih 11 kola. Ajntraht je ispao i iz domaćeg kupa, i to u prvoj rundi, ali zato igraju odlično u Ligi Evrope i vrlo su blizu plasmana u narednu, nokaut, fazu.

Predlog

Po tabeli, domaćin je apsolutni favorit. Frajburg je igrao pet puta na svom terenu, dobio je tri meča, a dva puta je remizirao. Ipak, Ajntraht ume da igra na strani, a pritom ima i kvalitetan sastav i pitanje je trenutka kada će sa trenerom oliverom Glasnerom krenuti ka gornjem delu tabele. Sve je mogu u ovom meču, ali je najrealnije da vidimo bar po gol na obe strane. Za GG u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.